Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Условия за ползване

ВНИМАНИЕ!

Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. 


Конфиденциалност на данните

Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

 

Рекламация

Рекламации относно закупени от Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз стоки се приемат, ако те са направени своевременно, като фирмата се ангажира с вписването им в съответния регистър според член 127, ал.2 от ЗЗП.

 

Права и отговорности на страните

Материалите на този сайт не могат да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.

Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този сайт. Възможни са печатни грешки. Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията, публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти, се свържете с нас на посочените координати за контакти.

 

Ограничение на отговорността

Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др., произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че вследствие на използването на този сайт или материали от него от Ваша страна, доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

 

Препратки към други Web сайтове, собственост на трети лица

Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове, собственост на трети лица са предоставени единствено и само за Ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

 

Препратки към този Сайт

Вие можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условия на Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Сайт с връзка към Web сайта на Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз :
• Може да сочи към съдържание на Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз  но не и да го копира.
• Не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържанието на Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз.
• Не трябва да посочва неявно, че Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз налага или препоръчва него или продуктите му.
• Не трябва да представя погрешно отношенията си с Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз .
• Не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз.
• Не трябва да използва логото на Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз без разрешение.
• Не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи.

 

Използване на софтуер

Наличният софтуер, който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партньори. Моля, преди употребата на софтуера, се запознайте с условията за ползване, определени от неговите собственици.

 

Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

 

Мнения за стоки

В страниците на този интернет сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите, публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на Български език.

 

Промяна на цени на стоки

Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

 

Общи бележки

Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз управлява този сайт от офисa си в България.  Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз не декларира, че материалите или услугите в този сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен. Вега Систем - Лаптопи, Компютри, Сервиз може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас.

Този сайт е собственост на "Вега систем 2010" ЕООД, ЕИК: 201373449.

 

 "Вега систем 2010" ЕООД е регистриран администратор на лични данни с номер: 379098.


Най-добрите цени за компютри, компоненти, лаптопи, сървъри, принтери, консумативи @ www.vegasys.bg ремонт и сервиз на лаптопи компютри